19 november 2015

Leden van Vereniging CLP

A. de Jong TH B.V.

Onze bedrijfsactiviteiten betreft de levering van hoogwaardige componenten zoals tankwas machines, vloeistofpompen, vacuümapparatuur, mixers en slijtdelen voor pompen. Wij verrichten service aan de door ons geleverde apparatuur.

Postbus 3000
NL-3301 DA DORDRECHT
Tel.: +31 (0) 78 6552030
www.adejongth.nl

A. de Jong TH

Börger Benelux

Postbus 78
NL-7630 AB Ootmarsum
Holland

Tel. +31 (0) 541 / 293687
Fax +31 (0) 541 / 293578
www.boerger.com

Börger Benelux

Busch B.V.

Opgericht in 1963, Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen. De Nederlandse vestiging, Busch B.V. in Woerden, houdt zich bezig met de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Al onze vacuümsystemen worden specifiek voor iedere klant gepland, ontworpen en op maat gemaakt. Tevens gebruiken wij originele Busch accessoires en reserve onderdelen om de prestatie, efficiëntie en levensduur van de vacuümpompen, blowers en compressoren te optimaliseren. We evalueren onze activiteiten continu om de hoogste standaarden te waarborgen en ontwikkelen voortdurend innovatieve technieken die de basis leggen voor onze vacuümsystemen van morgen. 

Busch B.V. 
Pompmolenlaan 2 
3447 GK Woerden
Tel.: 0348-462 300
www.buschvacuum.com

Busch B.V.

Bytech

BYTECH is leverancier van een breed programma op het gebied van vloeistoftechnologie. Door het brede spectrum van hoogwaardige producten en technologie kunnen wij custom-made programma’s voor onze klanten genereren. Wij verhandelen diverse fabrikaten exclusief, andere leveren wij onder private label. Daardoor vormt BYTECH een uniek intermediair tussen u als klant en diverse fabrikanten in de wereld.

Postbus 401
3500 AK UTRECHT
Tel: +31 (0) 30 2 23 23 30
www.bytech.nl

Bytech

DAB Pumps BV

DAB Pumps ontwikkelt en produceert een complete serie pompen, motoren en regelingen voor de professionele markt. Onze waterpompen zijn geproduceerd met hoogwaardige materialen die hoge prestaties, kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn garanderen. DAB Pumps produceert pompen op basis van voortdurend onderzoek en technologische innovatie en is gericht op het aanbieden van flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor elke toepassing.

Albert Einsteinweg 4
5151 DL Drunen
Tel: +31 (0) 416 387280
www.dabpumps.nl

Bytech

DdV media international

DdV media international is o.a. uitgever van het vaktijdschrift Pomp NL. Pomp NL is een eigentijds communicatieplatvorm met naast het vaktijkschrift een website en wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast organiseren we het Pomp NL Plein en seminars. Naast Pomp NL is er Pumpe DE dat met eenzelfde formule eindgebruikers op de Duitse markt bereikt.

Postbus 352
3740 AJ Baarn
Tel.: 035-541 30 64
www.pompnl.nl

DdVmedia international

DESMI

DESMI, een kwaliteitsbewuste internationale partner, is opgericht in 1834. Vandaag de dag concentreren de activiteiten van DESMI zich op ontwikkeling, productie en verkoop van pompen, pompsystemen, duurzame toepassingen en diensten. De vele jaren van ervaring binnen de pompindustrie hebben geresulteerd in een sterke basis en goede positie op de globale markt. DESMI is voornamelijk actief in de Scheepvaart & Offshore, Industrie, Olierampbestrijding, Marine/Defensie en Stadsverwarming.

Texasdreef 7
3565 CL Utrecht
Tel.: +31 (0)302610024

www.desmi.com

DESMI

Distrimex Pompen & Service

Ons pompenprogramma bestaat uit o.a. vuilwaterpompen, zuigerpompen, dompelpompen, centrifugaalpompen etc. Wij voeren merken als BBA Pumps, Tsurumi, Calpeda, Bauer, Ritz en Wangen. Tevens produceren en leveren wij leidingwerk en toebehoren voor de grond-, weg- en waterbouw.

Postbus 498
7000 AL Doetinchem
Tel.: 0314-36 84 44
www.distrimex.nl

DESMI

FLUX Pompen Benelux BV

FLUX Pompen Benelux BV, gevestigd in Didam maakt deel uit van de producent FLUX GERÄTE GMBH te Duitsland die marktleider is op het gebied van vatpompen. Met diverse eigen vestigingen en 85 agentschappen is het handelsmerk FLUX wereldwijd een begrip in pomptechnologie en staat al meer dan 60 jaar voor Duitse topkwaliteit.

Het programma omvat een groot assortiment pompen voor het ledigen van vaten, 1000liter containers, tanks en zijn toepasbaar voor bijna alle vloeistoffen als standalone unit of als procespomp. Of het nu gaat om zuren, logen, oplosmiddelen, viskeuze vloeistoffen Flux heeft nagenoeg overal een passende oplossing voor. Tevens heeft FLUX een breed assortiment vloeistofmeters die worden toegepast als afvulunit voor het vullen van diverse verpakkingen of voor het vervaardigen van diverse recepturen. Onze afzetgebieden zijn chemie, industrie, petrochemie, levensmiddelindustrie en farmaceutica.

Van den Berghweg 42
6942 ZL Didam
Tel.: 0316-29 66 90
www.flux-pompen.nl

Flux Pompen Benelux B.V.

Geveke Pompen

Met een breed programma van pompprincipes in huis, krijgt u van Geveke Pompen de beste aanbeveling voor uw pomptoepassing. Het programma omvat verdringer- en centrifugaalpompen voor tal van indu-strieën, van zware tot lichte toepassingen. De producten worden ondersteund door onze gespecialiseerde serviceorganisatie, die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is. Onze ISO9001:2008 en VCA* certificering waarborgen kwaliteit en veiligheid.

Postbus 820
1000 AV Amsterdam
Tel. 020 582 9111
www.geveke-pompen.nl

Geveke Pompen

Grundfos Nederland B.V.

Grundfos Nederland is sinds 2007 gevestigd in Almere. Bij Grundfos Nederland werken circa 100 medewerkers. Om de klant zo gericht mogelijk te helpen met de beste oplossing is Grundfos gesegmenteerd op basis van de markt. De segmenten zijn onderverdeeld in: Building Services, Industry en Water Utility en Dosing.

Postbus 22015
1302 CA Almere
Tel.: 088-47 86 336
nl.grundfos.com

Grundfos Nederland B.V.

HERMETIC-Pumpen GmbH, Benelux-Office

Kerkhofweg 3
4835 GA Breda
Tel.: +31 76 5600103
www.hermetic-pumpen.com

HERMETIC

Induvac b.v.

Induvac staat voor Industrieel Vacuüm en is een service gerichte verkooporganisatie op het gebied van industriële vacuüm- en compressietechniek. Ons leveringsprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan vacuümpompen, maar ook blowers, zijkanaalventilatoren en diverse soorten ventilatoren worden geleverd. Door dit uitgebreide programma aan producten kan altijd de beste oplossing aan de klant geboden worden op het gebied van vacuüm en overdrukken tot ca. 3 bar(a). Induvac levert niet alleen, maar is tevens gespecialiseerd in het ontwerp, productie en installatie van complete systemen op dit vakgebied. Ook voor de beste service kunt u bij Induvac terecht; wij onderhouden, repareren en reviseren alle merken pompen op locatie of in onze werkplaats.

Cobaltstraat 16
2718 RM Zoetermeer
Tel.: 079-3633890
www.induvac.com

INDUVAC

Kin Pompentechniek B.V.

Kin Pompentechniek B.V. is een technische handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Meer dan 30 jaar is Kin Pompentechniek B.V. Importeur in de BENELUX met een aantal gerenommeerde pompmerken. De pompfabrikanten welke Kin Pompentechniek B.V. vertegenwoordigd, zijn o.a. Ebara, Leader, GMP, Eatatron, Askoll en Jessberger. Het ruime assortiment omvat producten voor de consumentenmarkt evenals producten voor de industrie, tuinbouw, zwembadindustrie, afvalwaterbehandeling AdBlue en machinebouwers (OEM).

Stedenbaan 6
5121DP Rijen
Tel.: 0161 244250
www.kinpompentechniek.nl

Kin Pompentechniek B.V.

KNF Verder b.v.

KNF Verder b.v. is gespecialiseerd in membraan gas- en vloeistofpompen. Deze zijn leverbaar in zogenaamde stekkerklare uitvoering voor gebruik in laboratoria of als OEM uitvoering voor inbouw in apparaat of installatie.

Utrechtseweg 4A
3451 GG Vleuten
Tel.: 030-677 92 40
www.knf-verder.nl

KNF Verder B.V.

KSB Nederland

Het KSB concern behoort met een omzet van 1,9 miljard Euro tot een leidende producent van (centrifugaal) pompen, afsluiters en bijbehorende systemen. KSB is met meer dan 14.000 medewerkers in meer dan 100 landen actief in de markten: gebouwentechniek, industrie, waterbranche, energiesector en de mijnbouw. Het leveringsprogramma reikt van afvalwaterpompen tot aan pompen voor de procesindustrie en ketelvoedingpompen voor energie centrales.

Wilgenlaan 68
1161 JN Zwanenburg
Tel.: 020 – 407 9800
www.ksb.nl

KSB Nederland

Landustrie Sneek BV

Voor de behandeling van afvalwater en rioolwater ontwerpt en levert Landustrie een uitgebreide range van pompen voor zowel de communale als industriële markt. Deze LANDY pompen zijn verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten en toepasbaar voor droge of natte opstelling. In overleg met de klant kan een optimale pompselectie worden gemaakt waarbij meerdere opties mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld een explosieveilige uitvoering (ATEX). Niet alleen de pompen, maar ook de bijbehorende besturings- en telemetriesystemen worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd. Daarnaast is Landustrie in eigen land exclusief vertegenwoordiger van de Italiaanse Caprari pompen. Landustrie beschikt over een eigen servicedienst die vanuit de hoofdvestiging te Sneek en steunpunt Veenendaal direct handelend kan optreden in geval van storing of calamiteiten. Verder biedt Landustrie huurpompen aan die direct ter beschikking staan.

Pieter Zeemanstraat 6
8606 JR Sneek
Tel.: 0515 486 888
www.landustrie.nl

Landustrie Sneek BV

Leistritz Pumpen GmbH

Leistritz Pumpen GmbH richt zich sinds 1924 volledig op de ontwikkeling en productie van schroefpompen en schroefpompsystemen. Een breed programma aan schroefpompen, dat bestaat uit pompen met twee, drie, vier of vijf spindels, bediend vele markten en toepassingen, waaronder de olie- en gasproductie met multifase pompsystemen voor upstream en pompen conform API 676 voor downstream. Daarnaast zijn procespompen, opslag- en transportpompen, laad- en lospompen voor scheepvaart en tankterminals, doseerpompen en pompen voor smeermiddelen en hydraulische systemen leverbaar. Ook hermetisch dichte pompen met magneetkoppeling of als busmotorpomp zijn beschikbaar. Daag ons uit met uw toepassing en wij komen met de oplossing!

Markgrafenstrasse 29-39
D-90459 Nürnberg g
Tel.: 0031 85-8770538
www.leistritz.com/pumps

Leistritz Pumpen GmbH

LEO Europe

As one of the worldwide leaders in the engineering and manufacturing of waterpumps, the time was right for LEO pumps to establish a European Office and warehouse in Europe. Started up in 2017 and located in the north east of Belgium, the new European Headquarter in the centre of Europe was born.

Leo Baekelandlaan 5209
3900 Overpelt
Tel: +32 (0)11-64 42 80
www.leopumps-europe.com

LEO Pumps

Leybold Nederland B.V.

Als pionier op het gebied van vacuümtechniek, biedt Leybold een breed gamma van vacuum componenten, gestandaardiseerde en volledig op maat gemaakte vacuümoplossingen, aangevuld met vacuümtechniek accessoires en instrumentatie. Onze hoofdactiviteit bestaat uit de ontwikkeling van applicatie-en klantspecifieke systemen voor de creatie van vacuüm en extractie van procesgassen.

Floridadreef 102
3565 AM Utrecht
Tel.: 030 2426330
www.leybold.com

Leybold Nederland B.V.

Netzsch Pompen Nederland B.V.

NETZSCH ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt pompinstallaties en componenten voor onder meer de volgende markten: o Voedingsmiddelenindustrie o Waterzuivering / Milieu / Biogasindustrie o Chemie o Olie & Gasindustrie. De pompen van NETZSCH zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van een continu, drukstabiel, productvriendelijk en pulsatiearm transport van het medium. Naast de excentrische wormpompen (standaard, mobiel en klantspecifiek) levert NETZSCH Pompen Nederland B.V. ook insteekpompen, lobbenpompen, in-lijn versnijders, doseersystemen en componenten.

Albert Schweitzerlaan 10c
3451 EC Vleuten
Tel.: 030 230 71 60
www.netzsch.com

Netzsch Pompen Nederland B.V.

Speck Pompen Nederland BV

Speck Pompen Nederland BV houdt zich sinds 1985 bezig met het adviseren en leveren van pompen, pompinstallaties en toebehoren. SPECK pompen worden toegepast in de scheepvaart, industrie, hogedruktechniek en in de zwembadtechniek. Wij zijn specialist op het gebied van corrosievrije pompen voor het telen, houden en voederen van dieren.

Lorentzstraat 1
6902 PZ ZEVENAAR
Tel.: 0316-33 17 57
www.speck.nl

Speck Pompen Nederland B.V.

Spin Pompen

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met haar klanten mee om processen te optimaliseren, productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen. Spin Pompen werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als Bornemann, Ampco, Mouvex, PCM, Broquet, Murzan en Kecol.

Spanjelaan 40
9403 DP ASSEN
Tel.: 0592-614121

www.spinpompen.nl

Spin Pompen

SPX Flow Technology Assen B.V.

Postbus 9
9400AA Assen
Tel.: +31 (0) 592 37 67 67
www.spxflow.com

SPX Flow Technology Assen B.V.

Sterling SIHI (Netherlands) B.V.

Van pomp tot complete installatie, van puur ontwerp tot productie. En dat al meer dan 90 jaar!
Door de lange periode van voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en perfectioneren van pompen en pompsystemen ontstaan ontelbare kansen om onze expertise af te stemmen op uw behoeften en verwachtingen. Maar ook voor service kunt u bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn ervoor opgeleid om niet alleen de correctieve service- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren maar ook preventieve. In onze werkplaats te Beverwijk of bij u op locatie, ongeacht fabrikaat of uitvoering. Wij zijn in ons element als het gaat om innovatieve pomp- en systeemoplossingen voor vloeistoffen en gassen.Pumping Technology For A Better Future.

Havenstraat 22-28
1948 NP Beverwijk
Tel.: 0251-26 32 32
www.sihi.nl

Sterling SIHI (Netherlands) B.V.

SUURMOND BV

Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1974 duurzame en op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van hoog kwalitatieve en duurzame producten, jarenlange ervaring en know-how is Suurmond in staat om u te helpen bij het verbeteren van uw productie efficiëntie. Hierbij staan producten als tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars centraal.
Tandwielpompen zijn ideaal voor extreme toepassingen in veeleisende processen met bijvoorbeeld hoge viscositeit, hoge druk en hoge temperaturen. Iedere pomp wordt speciaal voor de applicatie uitgelegd zodat de meest optimale oplossing tot stand komt voor een efficiënt productieproces.

Postbus 125
8070 AC Nunspeet
Tel.: 0341-254 900
nl.suurmond.com

Suurmond B.V.

Travaini Pompen Benelux BV

Pompetravaini s.p.a. is opgericht in 1929 en is producent van vloeistofringvacuümpompen en vacuümsystemen. Daarnaast maken zij een compleet gamma centrifugaalpompen en roots blowers. Vloeistofring compressoren die zijn toepassing vinden in de chemische en petrochemische industrie maken eveneens deel uit van het producten pakket. Travaini Pompen Benelux BV is een 100% dochter van Pompetravaini en draagt zorg voor de verkoop en service van deze pompen, binnen de Benelux.

Travaini Pompen Benelux BV
Van Elderenlaan 4
5581 WJ Waalre
www.travaini.nl

Travaini Pompen Benelux BV

TULIP PUMPS B.V.

Tulip Pumps B.V. is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop en reparatie van membraan pompen, zowel lucht als elektrisch aangedreven. Sinds 2001 is Tulip Pumps B.V. exclusief agent en importeur met distributeurs in geheel Europa van de gerenommeerde Tecno-Matic en Nautic pompen. Het programma omvat ook een komplete serie actieve pulsatie dempers. Tevens is Tulip Pumps BV sterk en scherp concurrerend met het leveren van kopie onderdelen van de meest bekende merken lucht gedreven membraan pompen op de wereld markt.

Goorsteeg 120
6718 TB Ede
T: 065 15 40 711
www.tulippumps.com

TULIP PUMPS B.V.

Watson-Marlow Bredel BV

Watson-Marlow Bredel B.V., gevestigd in Delden (Ov.), is wereldmarkleider in de ontwikkeling, productie en distributie van industriële slangenpompen. De slangenpompen worden toegepast voor het doseren en verpompen van kostbare, moeilijke, agressieve en kwetsbare vloeistoffen. De klanten zijn bedrijven en distributeurs in o.a. de chemische- en voedingsmiddelenindustrie, mijnbouw, waterzuivering en de verpakkingsindustrie.

Postbus 47
7490 AA Delden
Tel.: 074 377 00 00
www.bredel.com

Watson-Marlow Bredel B.V.

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group is de grootste producent van slangenpompen en sinuspompen ter wereld, met meer dan een miljoen verkochte pompen. Watson-Marlow Fluid Technology Group behoort tot de Spirax-Sarco Engineering Group en is een internationale organisatie waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Falmouth UK.

Postbus 11138
3004 EC Rotterdam
Tel.: 010-462 16 88
www.wmpg.nl

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Wilo Nederland BV

Wilo Nederland BV is de Nederlandse verkoop- en service organisatie van Wilo SE in Dortmund. Het programma bestaat uit centrifugaal pompen tbv warm, koud, schoon en vuil water op hoge en lage druk alsmede mixers en voortstuwers voor zuiveringstechnieken. Alle producten van Wilo zijn ontwikkelt met de hoogst mogelijke rendementen volgens de meest innovatieve technieken. Met speciale materialen en coatingen kunnen de levensduur worden verlengd en de rendementen worden verhoogd.

Rak 18
1551 NA Westzaan
Tel.: 088 9456 000
www.wilo.nl

Wilo Nederland B.V.

Xylem Water Solutions

Xylem Water Solutions levert in 140 landen water-, afvalwater- en drainagepompen, apparatuur voor het beheer en regeling van installaties, units voor primaire en secundaire biologische behandeling, producten voor filtratie en desinfectie, en de bijbehorende diensten.

Postbus 1126
3300 BC Dordrecht
Tel.: 078-654 84 87
www.xyleminc.com/nl

Xylem Water Solutions