Graafschap College gebruikt CLP Pompenboek

Het boek “I like pompen” is een prettig leesbaar boek, die qua inhoud en niveau perfect aansluit op de opleidingen die door het Graafschap College worden verzorgd. Niet hoogdravende veelal oubollige wiskundige karakteristieken, maar op eenvoudige wijze worden alle ins en outs van diverse pompen weergegeven. Ook de vele voorbeelden maakt dit boek tot een prettig leesbaar naslagwerk.

Kortom: voor Graafschap College een prima aanvulling voor de pomptechniek.

Bij het Graafschap College bestaan voor de BBL al geruime tijd voor niveau 2 de opleiding “Onderhoudsmonteur industrie” en voor niveau 3 “Servicemonteur werktuigbouw”. Dit zijn crebo gerelateerde opleidingen waarvoor een kwalificatiedossier bestaat.

Logo-GraafschapCollegeEen ROC kan samen met het regionale bedrijfsleven een onderwijsprogramma ontwikkelen, waarbij vakspecifieke inkleuring mogelijk is. Het Graafschap College heeft samen met Werk en Vakmanschap, die voor meerdere bedrijven in de pomptechniek werkzaam is, onderwijsprogramma’s ontwikkeld voor de pomptechniek. Het specifieke pompmoduul duurt maximaal 20 weken, hierin zijn zowel theorie en projecturen opgenomen.